Yangın Merdiveni Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile öbür Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mualla kalite, peklik, %100 projeye mutabakat ve muvafık bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Çift kanatlı ivedili çıkış kapıları, dünyaa sahih açılan panik bar kullanılanarak yapım edilerek yangın takkadak yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara iye modeldir.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı kabil yangın ve benzeri evgin durumlarda insanların en hızlı ve sağlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Bu kapılar baş olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır olgunlaşmak üzere dü gruba ayrılır.

Yangın Merdivenine geçişlerde yangına dayanıklı ,ürkü barlı, sızdırmaz yangın kapısı kullanılmalıdır.

Z tipi yangın merdivenlerinin evetğu binalarda bina boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi kucakin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup travmaya saika vermemesi kucakin kapatılmalıdır.

Birsonsuz firma ve şirkete bu alanda özen veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve dirilik eminğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın Yangın kapısı istanbul merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam not almaktadır. 

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlır. Bu malzemelerin taçı gün, yangın kapıları çoklukla özel şümul ve kapı menteşeleri kadar öbür yangın sahabet özelliklerine sahiptir.

Bazı durumlarda ihtiyacınızı içinlamayan evet da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı strüktürlması gerekebilir. İşte hakeza durumlar müsaade özel tasavvur merdivenler kullanılabilir.

Yangın kapısı fiyatları dair önemli bir bekçi da, kaliteli bir yangın kapısının daha mürtefi bir fiyatla satın aldatmaınmasının uzun vadede elan kazançlı olabileceğidir. Çünkü kaliteli bir yangın bapsı, yangın esnasında elan uzun müddet dayanır ve daha azca tamir gerektirir.

Hassaten Yangın Kapkaloriın üzerinde kâin ürkü pas kilit sisteminin de sorunsuz çhileıştığından tehlikesiz olunmalıdır.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın kapkaloriın (acil çıkış kapkaloriın) anayasa amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide mimarilmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sulpndaki esrar, yangın, tül vs. kabil durumlarda bir anlamda yalıtım sağlayarak bu aksi koşulların sair katlara intikalini hapsetmek veya olabilir olduğu denli geciktirmektir.

Yangın merdiveni bapsı binaların ivedi çıkış kapısı olarak ihtimam gkalıntı ve binadan hızlı tahliyeye olanak veren çok kullanışlı kapılardır. Kaliteli ve dayanıklı nitelikleri ile uzun ömürlü olan yangın kapıları farklı malzemelerden imal edilebilmektedir.

Report this wiki page